Rapportér

Lejlighed til leje, København Vesterbro, Klik her for at se vejnavnVester Voldgade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 834137
  • Lejlighed
  • 205 m2
  • 1.1.2020
  • 28.700 Kroner
  • 86.100 Kroner
  • 28.700 Kroner
  • Ja
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

only for expats.205 m2 lejlighed til leje i 1552 København V

only for [xxxxx] .
Lejligheden:
Lejligheden ligger i en meget velholdt bygning med elevator i et attraktivt område kun 100 meter fra Københavns Havn. Lejligheden består af en indgang, stor stue med åben pejs, rummelig spisestue med smukt lysindfald, 3 store soveværelser og 2 badeværelser. Der er ligeledes elevator I ejendommen.
Område:
Område:
Lejligheden er beliggende I et roligt og attraktivt område I København V. Der er kun 2 minutters gang til Rådhuspladsen, og kun 100 meter fra Københavns Havn hvor du har rig mulighed for at gå dejlige ture. Der er ligeledes kun 5 minutters gang til Kongens Nytorv hvor der er alle former for indkøb, shopping samt restauranter. Der er ligeledes gode offentligt transport muligheder I form af tog, busser samt bådbussen.
Denne lejlighed skal absolut ses, da den har en fantastisk location hvor du vil være i gåafstand til alt, hvad I kan drømme om lige fra hyggelige cafeer, tivoli, Glyptoteket og Nationalmuseet. I forlængelse af jeres gade folder de små stræder sig ligeledes ud med spisesteder, kaffebarer og specialforretninger, mens I kan nyde den friske luft med en løbetur rundt om Københavns Havn. Dette område er et yderst spændende område hvor et nyt finanscenter ligeså er under opførsel, og hvor den nye cykelbro fra Vester Voldgade over til den gamle charmerende bydel Christianshavn skal opleves.
Denne lejlighed er ligeledes kun et stenkast fra det populære Bryghus projekt, som skaber en helt unik og hyggelig stemning i området.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i København V