Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 839859
  • Værelse
  • 11 m2
  • 1
  • 6.000 Kroner
  • 6.000 Kroner
  • 6.000 Kroner
  • Rengøring
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

VÆRELSE UDLEJES PR. 1. JANUAR 2020 I SKØNT BOFÆLLESSKAB I VALBY

VÆRELSE UDLEJES PR. 1. JANUAR 2020 I SKØNT BOFÆLLESSKAB I VALBY

Da mine nuværende roomie fraflytter pr. 1. Januar 2020 søger vi en ny bofælle til hendes værelse. Værelset du vil overtage er 11,3 m2 stort og har et skønt lysinfald fra det store vinduesparti. Værelset har indbygget skab og massere plads til seng, møbler og diverse. Værelset udlejes umøbleret, så der er plads til at du sætter dit helt eget personlige præg på det.

Hvor: Lejligheden befinder sig i Valby (lige ved Ny Ellebjerg st.), hvor offentligt transport (s-tog linje A, E og F samt bus 8A og 7A) og indkøbsmuligheder ligger lige udenfor døren. Hvis du, ligesom os, benytter cyklen størstedelen af tiden, så kan du komme til indre by på 15 minutter. Desuden har lejligheden en privat parkeringsplads, som frit kan benyttes ifbm. gæster (eller hvis du har egen bil.)

Hvornår: Fra 1. januar 2019

Husleje:

Huslejen er 6.000 kr. mdr. inkl. aconto vand- og varme samt internet. Derudover fordeler vi elregningen ligeligt mellem os hver tredje måned.

Hvem er du:
Jeg søger en sød roomie, som er åben og ligesom mig, mener at der altid er plads til gæster. Jeg vægter det sociale liv rigtig højt, men samtidig respekterer vi også en lukket dør. Desuden sætter vi alle stor pris på et rent hjem, så vi ser gerne, at du har et godt kendskab til både støvsuger og rengøringsartikler (😉), og at du ønsker at tage del i at holde lejligheden præsentabel i løbet af alle ugens dage.

Hvem jeg er:
Du deler lejligheden med mig. Jeg er på 31 år og jeg arbejder som software udvikler. Jeg kan godt lide at se serier og hygge med venner. Jeg dyrker ogsa og jeg mit TODO list er lange.

Detaljer:
Bygningen blev færdig i 2016. Der er et rummeligt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Stuen og køkkenet er et åbent rum. Lejligheden har en balkon på 3 meter bred. Jeg tilbragte mange eftermiddage til at spise middag eller læse en bog. Lejligheden har et deponeringsrum og en parkeringsplads. Bygningslejligheden har fællesrum, der kan lejes til fester eller specielle lejligheder. Kæledyr er ikke tilladt.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Valby