Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Brønshøj

Find din lejebolig i Brønshøj på listen med ledige lejeboliger i Brønshøj herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Brønshøj og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Brønshøj. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Brønshøj.
Mere info om lejebolig i Brønshøj .
Du har søgt efter boliger til leje i Brønshøj.
Mere info om lejebolig i Brønshøj .

Find din lejebolig i Brønshøj på listen med ledige lejeboliger i Brønshøj herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Brønshøj og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Brønshøj. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Brønshøj

Bydelen Brønshøj-Husum består sammenlagt af Brønshøj, Husum og Tingbjerg. Disse tre områder bliver hyppigt betegnet som en sammenhængende enhed og bliver derfor tit kaldt Brønshøj-Husum.

I den centrale del af Brønshøj finder du Brønshøj torv, som emmer af liv og et travlt forretningsmiljø. Her kan du finde mange butikker og hyggelige caféer, hvor man kan få sig en sludder for en sladder. Det er dermed ikke nødvendigt at tage ind til centrum af København, da der er rig mulighed for at promenere op ad gaden og få sig en bid mad.

I bydelen ligger der bl.a. også Husumparken, som er en flot grøn oase, der flittigt benyttes af børn og voksne. Af andre rekreative områder i bydelen ligger Utterslev mose og Degnemosen. Om vinteren, når sneen falder, bliver områderne forvandlet til snelandskaber med gode kælkebakker.

I Brønshøj ligger et af Københavns ældste murværker, nemlig Brønshøj Kirke, som blev bygget i 1180’erne. Brønshøj er en gammel og historisk bydel, der har gennemgået en stor udvikling som følge af byens stigende indbyggerantal og vækst. Brønshøj ligger ikke langt fra indre by, men rummer flere parcelhuskvarterer, som giver dig privatliv og ro. Byen egner sig til både unge, ældre og familier

Her får du overblik over lejeboliger i Brønshøj. Her kan du se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Brønshøj. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig I Brønshøj er du stadig tæt på indre by, men har mere luft. Du har derudover gode transportforbindelser, så du kan komme vidt omkring. 

 

Find lejebolig i Brønshøj

Leder du efter en lejebolig i Brønshøj? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Brønshøj der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Brønshøj - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Brønshøj , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Brønshøj

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Brønshøj. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Brønshøj der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Brønshøj?

I Brønshøj finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Brønshøj ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brønshøj kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Brønshøj ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Brønshøj.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Brønshøj ?

Prisen på en lejebolig i Brønshøj afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Brønshøj.