Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Aalborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1091456
  • Lejlighed
  • 62 m2
  • 2
  • 6.795 DKK
  • 20.385 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

62 m2 lejlighed til leje i 9000 Aalborg

Totalt nybygget og indbydende to værelses lejlighed i det attraktive Aalborg Vestbyen!

– Alt i hårde hvidevarer (lavenergi), HTH-inventar, lydisoleret vinduer og meget mere.
Generelt:

Kontakt os for en fremvisning eller uforpligtende samtale omkring mulighederne i boligerne. 🙂

[xxxxx] 4 og 6, består af 18 fuldstændig nybygget lejligheder. – Ønsker du/I en anden bolig end netop denne, så kontakt os, der er flere forskellige typer. De står færdige og indflytningsklar d. 1. februar 2023. OBS. Billederne er fra den aktuelle situation og vil løbende blive ændret i takt med, at boligerne står mere og mere færdige.
Indretning:

Denne bolig er under opførelse og er fuldstændig nybygget, hvorfor du/I vil være de første beboere i boligen. Det der bl.a kendetegner denne bolig, er vinduerne i de charmerende indhak. Lejligheden rummer alt i hårde hvidevarer – lavenergi hvidevarer så der spares så meget som muligt på strømmen. Når man træder ind i boligens entré, er der fin plads til ophæng af sæsonens overtøj. I forbindelse med entréen er fordelingsgangen som munder ud i køkkenet. Køkkenet er super rummeligt med god opbevaringsplads og opvaskemaskine. Selve køkkenet er et hvidt HTH-køkken med en flot og moderne træbordplade. På badeværelset er der vaskesøjle og skabsplads, samt en stor og fin bruseniche hvor gulvet der består af 60×60 klinker, kører videre op af væggen. I den store stue er der masser plads til både spisebord og sofaarrangement. Sidst men ikke mindst er der i soveværelset indbygget højskabe og plads til en stor seng. Generelt er ALT gennemtænkt og fuldstændig nybygget i boligen. Gulvet er flotte, lyse vinylstave og vinduerne er 3 lags lydisoleret, så støjen fra gaden er minimal.
Beliggenhed:

Beliggenheden er super attraktiv og mange foretrækker Vestbyen. Man får nemlig kort afstand til mad hos Aalborg Streetfood, bademuligheder i Fjorparken, lystbådehavnen og masser af grønne arealer. Derudover er der indkøbsmulighed med kun få min. gåafstand fra boligen og offentligtransport er også at finde næsten udenfor døren. Hvis du/I bare er det mindste nysgerrig på denne lejlighed, så giv os et kald i dag. Statistikken viser nemlig, at lejligheder i denne bydel hurtigt ryger af lejeboligmarkedet.