Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Aalborg

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
  • 1093143
  • Lejlighed
  • 79 m2
  • 3
  • 7.910 DKK
  • 23.730 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du skal være betalingsbruger for at få info om denne bolig. Det koster 25 kroner for de første 2 dage og herefter 225 kroner per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

79 m2 lejlighed til leje i 9000 Aalborg

BILLIG INDFLYNINGSPRIS - INGEN FORUDBETALT LEJE!

BO I ROLIGE OMGIVELSER OG STADIG TÆT PÅ BYENS PULSERENDE LIV!

Velkommen på [xxxxx] i Aalborg, som ligger perfekt i et stille og roligt område, men stadig i meget kort afstand til byens centrum.

Området egner sig til alle aldre med både uddannelsesinstitutioner lige i nærheden, tæt på skole og daginstitution for de mindste, byens centrum med alle dets muligheder nås i på en kort cykeltur, eller en tur med bybussen.
For dem, der prioriterer den skønne natur, er denne også lige om hjørnet. De daglige indkøb kan klares i gåafstand, ligesom man hurtigt er på motorvejen.

Som lejer i dette område er der adgang til suveræne fælles arealer. For de mindste er der legeplads og der er borde-bænkesæt opsat i de fælles grønne områder, hvor solen kan nydes i de flotte omgivelser.

Ydermere er der mulighed for at leje store fælles lokaler med super faciliteter, hvor der er plads til at have hele familien og vennerne samlet. Der kan lejes et gæsteværelse, som er fuldt møbleret med sengelinned og med adgang til toilet.

Du kan også benytte dig af den hyggelige lounge, hvor du kan nyde en god bog, eller låne en fra lounges eget bibliotek, hvor friske aviser og tidsskrifter kan læses samtidig med du nyder kolde- og varme drikke, der kan købes i loungen.

Er din cykel punkteret eller trænger til lidt luft, så har du mulighed for at fikse det i ejendommes tilhørende cykelværksted.
Har du egen bil, eller kommer dine gæster i bil, så er der gratis parkering.

Ejendommen rummer mange forskellige lejligheder, og vi kan dermed finde den lejlighed, der passer lige til dit behov.

Fem hurtige om boligen:

• 3-værelses lejlighed med god indretning!

• Moderniseret køkken fra Invita i flot tidløst design og med alt i lækre hårde hvidevarer. Her kan nævnes Siemens indbygningsovn med pyrolyse, Siemens induktionskogeplade, Siemens køle/fryseskab, Siemens opvaskemaskine. Quooker med udtræksslange

• Moderniseret badeværelse med kombineret vaske- og tørremaskine

• Åben og lukket altan
med FANTASTISK udsigt

Kontakt os allerede i dag, og vi hjælper dig med at finde den perfekte bolig til dine behov.

Billeder fra lignende lejemål. Møblerede billeder er fra ejendommens fælles loungeområde og fra gæsteværelset.

Vi udlejer ikke til personer der registreret i RKI.