Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Horsens

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 970337
  • Lejlighed
  • 92 m2
  • 2
  • 8.250 DKK
  • Rapportér fejl
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Central og lys 3 værelses med altan og parkering i Horsens

Her udlejes en flot og lys 3 værelses lejlighed på 92 kvm. på 1. sal, øverste etage i en 2 etagers bygning med elevator mellem planene. Ejendommen er omgivet af grønne områder, som passes af en gartner. Derudover er der til ejendommen privat parkering.
Ejendommen, som er fra 2005, er helt centralt beliggende på [xxxxx] i gåafstand til det meste, herund bl.a. gågaden, Forum, Casa Arena og Lunden.
Selve lejligheden er indrettet med entré inkl. vaskesøjle med vaskemakine og tørretumbler, køkken/alrum, et værelse samt soveværelse med skabsvæg. Der er udgang til stor solrig altan fra lejlighedens stue. Både køkken og bad er pæne og lyse. Køkkenet har god skabs- og bordplads og der installeres nye hårde hvidevarer før overtagelse. I badeværelset er der etableret en stor bruseniche og pænt vaskearrangement med spejl.
Til lejemålet hører parkeringsplads og depotrum.
El og varme afregnes direkte til forsyningsværkerne.
Der betales kr. 200 pr. måned i a conto vand.
Huslejen er inkl. en rabat på kr. 500,00 pr. måned det første år, hvorefter huslejen stiger med kr. 500,00.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Horsens kommune - klik her for mere info.