Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejlighed til leje i Vejle

Find lejlighed til leje i Vejle på listen med ledige lejligheder til leje i Vejle herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje i Vejle og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Vejle. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter Lejligheder i Vejle. Mere info om lejlighed til leje i Vejle.
Du har søgt efter Lejligheder i Vejle. Mere info om lejlighed til leje i Vejle.

Find lejlighed til leje i Vejle på listen med ledige lejligheder til leje i Vejle herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejligheder til leje i Vejle og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Vejle. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejlighed i Vejle

Vejle er med sine mere end 51.000 indbyggere den 9. største by i Danmark og hovedbyen i Vejle Kommune. Vejle ligger ved Vejle Fjord og er en af de vigtigste handels- og industribyer i Trekantsområdet. Fra midten af 1800-tallet til slutningen af 1800-tallet voksede Vejle fra ca. 3.300 indbyggere til 14.600 indbyggere. Den eksplosive befolkningstilvækst skyldes, at Vejle udviklede sig fra en handelsby til en udpræget industriby og nød derfor godt af industrialiseringen på det tidspunkt. Blandt andet på grund af tilgængeligheden for vandkraft var Vejle ideel for blandt andet bomuldsindustrien, hvilket medførte at Vejle i løbet af 1900-tallet fik tilnavnet ”Danmarks Manchester” på grund af tekstilindustriens store betydning for byen. Således var 25 % af byens indbyggere på et tidspunkt beskæftiget i tekstilindustrien.

På trods af at tekstilindustrien oplevede store problemer allerede i midten af 1900-tallet, var det først i 1993 at den sidste tekstilfabrik lukkede i Vejle. Vejle fandt dog hurtigt nye industrielle eventyr, mens byen i dag huser mange IT virksomheder. Det betyder også, at hvor byen tidligere var ”Danmarks Manchester” nu af nogle kaldes ”Danmarks Silicon Valley”. Vejle er desuden en aktiv handelsby med en lang række af både kædebutikker og specialbutikker. Inden for de sidste par år er der åbnet to nye shoppingcentre, Mary’s og Bryggen, i Vejle midtby.

Som virksomhedsejer har man mange muligheder i Vejle. I midtbyen er finder man Vejles hovedstrøg, hvor der ligger mange butikker samt flere shoppingcentre. Vejle bliver derfor besøgt af mange handlende hver dag. Derudover er der mange virksomheder både inden for IT og industrielle virksomheder bosat i Vejle, hvilket giver et stort netværk i byen.

Vejle havde i 2011 51.341 indbyggere, hvilket gør byen til den 9. største i Danmark. Den ligger ved det Vejle Fjord, hvor Vejle Ådal og Grejsdalen møder hinanden. Vejle består både af bymidten samt en række mindre satellitbyer, der dog med tiden er vokset sammen og har gjort Vejle til en af Danmarks største byer. Det vil sige at både Bredballe, Vestbyen, Mølholm m.fl. nu er en del af Vejle. De vigtigste gader i Vejle er blandt andet Søndergade, Torvegade, Nørregade, Vestergade og Boulevarden.

 

Ledige lejlighed til leje i Vejle på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Vejle, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Vejle. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Vejle . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Vejle herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Vejle end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Vejle

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Vejle. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vejle der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Vejle?

I Vejle finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Vejle ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Vejle kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Vejle ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Vejle.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Vejle ?

Prisen på en lejebolig i Vejle afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Vejle.