Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

5-værelses lejligheder til leje i Esbjerg

Du har søgt efter 5-værelses Lejligheder i Esbjerg. Mere info om 5-værelses lejligheder til leje i Esbjerg.
Du har søgt efter 5-værelses Lejligheder i Esbjerg. Mere info om 5-værelses lejligheder til leje i Esbjerg.

Værd at vide når du søger 5-værelses lejlighed i Esbjerg

Esbjerg som ligger ud til den jyske vestkyst har tidligere været Danmarks største fiskerihavn. Esbjerg er en nyere by, som er vokset op omkring den havn som blev bygget i 1868, som erstatning for Altona, der gik tabt under 2. Slesvigske krig. Lige siden har havnen haft stor betydning for Esbjerg, som er gået fra ikke at eksistere, til at være Danmarks 5. største by på under 200 år.

Havnen i Esbjerg er byens største drivkraft, med funktion som lastning af dele til offshore aktiviteter, her især vindmøller. I 1997 og 2006 blev Esbjerg kåret som årets by, pga. byens unikke samarbejde mellem de private og offentlige virksomheder, samt byens arbejde for unge talenter. Pt. udbygges Esbjerg havn, som regnes med at stå færdig i 2015, hvilket har skabt grundlag for yderligere vækst i industrien. I Esbjerg ligger bl.a. også Danish Crown – Europas største slagteriselskab.

Esbjerg ligger i Sydvestjylland og er Danmarks 5. største by med et indbyggertal på 71.576. Esbjerg kommune udgør et areal på 742,5 km2. Esbjerg har direkte forbindelse til Kolding og Odense med E20 og tog. Desuden kan man fra Esbjerg sejle med DSDF til Harwich i England.

 

Ledige 5-værelses lejlighed til leje i Esbjerg på Voreslejebolig.dk

Søger du 5-værelses lejlighed til leje i Esbjerg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Esbjerg. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 5-værelses lejligheder i Esbjerg . Du kan se de aktuelle 5-værelses lejligheder til leje i Esbjerg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Esbjerg end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 5-værelses lejligheder til leje i Esbjerg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste 5-værelses lejligheder i Esbjerg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Esbjerg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Esbjerg?

I Esbjerg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Esbjerg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Esbjerg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Esbjerg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Esbjerg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Esbjerg ?

Prisen på en lejebolig i Esbjerg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Esbjerg.