Rapportér

Lejlighed til leje, Århus C, Klik her for at se vejnavnVestergade xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 858133
  • Lejlighed
  • 92 m2
  • 7.150 Kroner

FANTASTISK RUMMELIG LEJLIGHED MED FLOTTE DETALJER, STORT

Velkommen til denne skønne ejendom i bedste beliggenhed. Her er du i absolut gåafstand til alt i midtbyen. Dette er alt hvad angår butikker, restauranter, grønne områder m.v. Dagligvareindkøbene er ligeledes placeret i nærmiljøet. Dette både på Vesterbro Torv, i form af Superbrugsen, Kiwi, samt Netto på Thorvaldsensgade. Busforbindelser til studiesteder er samtidig nærmest lige uden for døren, da der er forbindelser i alle retninger fra nærliggende Vesterbro Torv.

Allerede inden du træder ind i ejendommen fornemmer du den høje standard og de charmerende detaljer denne lejlighed rummer. Du bydes velkommen i entréen, hvor du fra start af fornemmer det enorme lysindfald fra vinduerne der vender mod vest og mod gården. Lys og rummelighed går godt i spænd og giver en boligoplevelse ud over det sædvanlige.
Entré og køkken er i åben forbindelse. Inventaret i køkkenet fremstår i hvid højglans. Her er sort granitbordplade og hårde hvidevarer i rustfri stål.
Du vil naturligt indrette med spisestue i næste afdeling af lejligheden. Et skønt og åbent rum hvor gæsterne kan samles og nyde tilværelsen. Bag spisestuen kan der indrettes stue med masser af plads til sofagruppe, den store fladskærm m.v. Som en perfekt detalje til rummet, er der lavet flot grov murstensvæg der løber ned gennem de to stuer. Dette er i fantastisk kontrast til de finere detaljer i form af køkkenet og vinduerne.
For enden af dette fantastiske store rum, ligger soveværelset. Dette rum er af fin størrelse med godt indbygget skab med spejl-skydedørslåger og stort vinduesparti.
Badeværelset fremstår stilfuldt og med flot inventar. Her er hvide fliser på væggene og grå klinker på gulvet. Endvidere er der hvidt skabsarrangement ved vasken, vaskesøjle, samt stor separat bruseniche.
Lejligheden emmer af hygge, godt lysindfald, store lyse rum som skaber baggrunden for et meget behageligt og hjemlig stemning. Lejligheden har tidligere indeholdt et ekstra værelse, hvilket er muligt at genetablere hvis ønsket og behovet er herfor, således at lejligheden kan deles.

Til lejligheden hører desuden egen parkeringsplads i den lukkede gård, hvor der også findes fælles gårdhave.

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Århus C