Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Lejligheder til leje i Århus V

Du har søgt efter Lejligheder i Århus V. Mere info om lejligheder til leje i Århus V.
Du har søgt efter Lejligheder i Århus V. Mere info om lejligheder til leje i Århus V.

Værd at vide når du søger lejlighed i Århus V

Århus vest er et stort område der ombefatter Hasle, Herredvang, Fuglebakken, Frydenlund og Møllevangen. Det er et meget belastet område, der er kendt for at have en højere rate af kriminalitet end andre bydele i Århus, men har de senere år været i stand til at vende denne trend og derfor blevet mere attraktivt at bosætte sig i. Det er desuden i udkanten af Århus V at Handelshøjskolen ligger.

Århus V grænser op til Åbyhøj og Christiansbjerg, og ligger hævet over Indre By. Hasle Ringvej går direkte gennem området og andre store veje i området er Viborgvej og Paludan Müllers-Vej.

 

Ledige lejlighed til leje i Århus V på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Århus V, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Århus V. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Århus V . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Århus V herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Århus V end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Århus V

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Århus V. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Århus V der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Århus V?

I Århus V finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Århus V ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Århus V kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Århus V ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Århus V.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Århus V ?

Prisen på en lejebolig i Århus V afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Århus V.