Rapportér

Lejlighed til leje, Frederiksberg C, Klik her for at se vejnavnCarit Etlars Vej 10, 1. th.

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 847149
  • Lejlighed
  • 117 m2
  • 4
  • 3 måneder
  • 29.2.2020
  • 15.000 Kroner
  • Ja
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

4 værelses herskabslejlighed på 117 m²

Udlejningsperioden er fra den 29 feb. 2020 - 29 maj 2020. Udlejes kun i denne periode.

Lejligheden
Luksuiøs herskabslejlighed på 117 kvm med sildebensparket i massiv eg over hele lejligheden, 3 meter højt til stukloftet, speciallavet snedkerreol, 1 måned gammelt badeværelse i eksklusive materialer, herunder armaturer fra Tapwell (Sveriges svar på Vola) og håndlavede sildebensfliser fra Marokko.

Lejligheden ligger bekvemt på 1. sal, hvor der både er helt stille, lyst og få trapper at bestige. Desuden kan du nyde den 5 kvm store vestvendte altan med udsigt over en hyggelig privat have, tilhørende den lille ejerforening på 10 lejligheder.

Når du kommer ind i lejligheden befinder du dig i en bred fordelingsgang, hvorfra der er adgang til køkkenet, badeværelset og en stor stue en suite. Fortsætter du ad gangen til venstre, kommer du ind i et stort walk-in closet, hvorfra der er udgang til den solrige altan. Herfra har du også adgang til et rummeligt soveværelse.

Du får hvidevarer af høj kvalitet, inkl. vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine. Herudover er der TV og Wifi i hele lejligheden.

Lejligheden er møbleret, bl.a. med flotte designermøbler.

Området
Her får du hele pakken: Perfekt beliggenhed på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, kun omkring 50 meter fra den nye metro og ca. 800 meter fra den smukke Frederiksberg Have. Det vil tage dig 2-3 minutter at nå frem til noget af Københavns og Frederiksbergs bedste shopping på Gammel Kongevej, og du vil være lige i nærheden af hyggelige caféer, barer, specialbutikker, teatre og restauranter.

Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Frederiksberg C