Rapportér

Lejlighed til leje, Frederiksberg C, Klik her for at se vejnavnFrederiksberg Alle

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 881262
  • Lejlighed
  • 267 m2
  • 7
  • 1.6.2020
  • 20.000 DKK

Lys lejlighed på fremragende beliggenhed

Skøn herskabslejlighed på en af de bedste beliggeheder på Frederiksberg; Frederiksberg Allé. Lejligheden er beliggende på 1. sal og er karakteriseret ved dejligt store rum, høje lofter og et flot naturligt lysindfald.

Man ankommer i lejligheden møblerbare entre med rigeligt plads til overtøj mv.. Herfra videre adgang til stort stuerum der ligger ensuite med endnu en stue. De to stuer har store vinduespartier mod gaden og en fransk altan med plads til blomsterkasser. I hjørnet af stuerummet er en stor svensk porcelænsovn i flot stand.
Videre adgang til stor rund spisestue med høje træpaneler, detaljeret stuk og adskillige originale detaljer på døre og træværk.

Der forefindes alt i alt fire gode soveværelser, der er jævnt fordelt gennem lejligheden. De er i varierende størrelser og det ene har direkte adgang til badeværelset. Badeværelset er udført med separat bruseniche samt vaskemaskine. Bagerst i lejligheden er et stort spisekøkken med separat indgang og et godt kig til gårdmiljøet. Her vil muligvis blive etableret altan i lejeperioden.

Lejligheden udlejes delvist møbleret og kan lejes for en periode på 12 måneder.

Udlejes ikke som delebolig.

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...


Denne bolig ligger i Frederiksberg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Frederiksberg C