Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Frederikssund

Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Frederikssund.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Frederikssund.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejlighed i Frederikssund

Frederikssund ligger i Nordsjælland med kort afstand til både Roskilde og København. Der er en hyggelig gågade i byen, og med åbningen af det nye indkøbscenter Sildebroen, tiltrækkes indbyggere fra andre nærliggende byer til området. Der er desuden gode uddannelsesmuligheder i byen, hvilket er attraktivt for børnefamilier.

Frederikssund ligger helt ud til Roskilde Fjord. Der bor næsten 16.000 indbyggere og i hele kommunen bor der næsten 45.000.

 

Find lejlighed til leje i Frederikssund på voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Frederikssund, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder  i Frederikssund . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Frederikssund herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Frederikssund end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Frederikssund

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Frederikssund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Frederikssund der matcher dine søgekriterier.