Rapportér

Lejlighed til leje, Silkeborg, Klik her for at se vejnavnBorgdalsparken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 822288
  • Lejlighed
  • 117 m2
  • 4
  • 9.300 DKK
  • 27.900 DKK

Lys fireværelses lejlighed til leje i attraktive Sejs

I det naturskønne Sejs-Svejbæk ligger denne store og lyse fireværelses lejlighed, som med oplagt forældreafdelingen er ideel til familien.
Klik her og se udlejningsbrochure
Lyst og åbent køkken-alrum
Lejligheden rummer et skønt køkken-alrum med køkkenø, der ligger i åben forbindelse med stuen. I opholdsstuen og køkken-alrummet er der store vinduespartier, som sikrer et godt lysindfald.
Tre gode værelser
Boligen har tre gode værelser, hvoraf det største er placeret for sig selv med adgang via bryggerset, mens de to andre værelser ligger side om side med adgang fra stuen.
Praktisk bryggers med tørretumbler og håndvask
Lejlighedens entré fungerer samtidig som bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask, og her er samtidig direkte adgang til badeværelset, som er indrettet med klassiske, hvide HTH-elementer.
Egne udendørs arealer
Fra lejlighederne i stueplan er der adgang til en flisebelagt terrasse foran huset, samt en have med terrasse på modsatte side. Lejlighederne på 1. sal har direkte adgang til en trapperepos, hvor der er plads til et cafésæt m.m. Parkering foregår på områdets fællesparkering, og de tilhørende skure er placeret samlet ved gavlen.
OBS: Denne boligtype findes som lejlighed i både stueplan og på 1.sal. Vær opmærksom på, at udearealer samt huslejen varierer afhængigt af, om du vælger stueplan eller 1. sal.
PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.
Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i boligerne (mulighed for Yousee og Waoo).
Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

Klik dig videre og få mere info om lejeboligen...


Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Silkeborg