Rapportér

Lejlighed til leje, Silkeborg, Klik her for at se vejnavnBorgdalsparken

Få mere info
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 822294
  • Lejlighed
  • 131 m2
  • 5
  • 10.800 DKK
  • 32.400 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Femværelses lejlighed med plads til hele familien i Sejs-Svejbæk

Stor og rummelig lejlighed med hele fire værelser beliggende i naturskønne Sejs-Svejbæk. Her er alt, hvad familien har brug for.
OBS: Denne boligtype findes som lejlighed i både stueplan og på 1.sal. Vær opmærksom på, at udearealer samt huslejen varierer afhængigt af, om du vælger stueplan eller 1. sal.
Klik her og se udlejningsbrochure til Borgdalsparken
Stort køkken-alrum med masser af plads
Centralt i lejligheden er det store køkken-alrum. Her er køkkenet placeret i det ene hjørne og åbner op ud mod det øvrige opholdsrum, der har god plads til middage, leg og hygge. I lejligheden i stueplan har du desuden udgang til en flisebelagt terrasse fra stuen.
Fire værelser med faste skabe
Lejligheden har fire værelser, der alle har adgang via køkken-alrummet. Alle værelserne har faste garderobeskabe.
Funktionelt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler
Lejlighedens entré/bryggers indeholder vaskemaskine, tørretumbler og håndvask, så du kan klare mange af de praktiske gøremål hér. Fra bryggerset har du desuden adgang til badeværelset, der er indrettet med bruseniche og inventar fra HTH.
Udearealer der er nemme at vedligeholde
I lejlighederne i stueplan er der et flisebelagt areal foran lejligheden og en have med terrasse på den anden side. Lejligheden på 1. sal har adgang til en udvendig trappe med en lille trapperepos, hvor der er plads til at have et cafésæt stående. Der er skur til alle lejlighederne samt mulighed for at parkere ved boligen.
Praktiske informationer
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.
Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i boligen (mulighed for Yousee og Waoo).
Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.


FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Silkeborg