Rapportér

Lejlighed til leje, Silkeborg, Klik her for at se vejnavnBorgdalsparken

Få mere info
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 822295
  • Lejlighed
  • 116 m2
  • 4
  • Ikke oplyst
  • 1 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Stor og lys fireværelseslejlighed i familievenlige

Drømmer du om en skøn og nyopført bolig i naturskønne Sejs-Svejbæk med plads til hele familien? Så er denne bolig lige noget for dig!
Klik her og se udlejningsbrochure
Skønt køkken-alrum med plads til ophold
Familien kan samles i det store køkken-alrum, hvor køkkenet med køkkenø indbyder til fælles madlavning og hygge. Her er også god plads til at indrette en spiseplads og sofakrog. I lejligheden i stueplan har du desuden udgang til en flisebelagt terrasse fra stuen.
Tre store værelser
Lejligheden har tre værelser; et soveværelse og yderligere to værelser. Alle tre værelser har faste skabe til tøj og opbevaring.
Funktionelt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler
Lejlighedens bryggers indeholder vaskemaskine, tørretumbler og håndvask, så du kan klare mange af de praktiske gøremål hér. Fra bryggerset har du desuden adgang til badeværelset, der er indrettet med bruseniche og inventar fra HTH.
Mulighed for at sidde ude
Til boligerne i stueplan hører der et flisebelagt areal til foran lejligheden samt en have og terrasse på modsatte side. Der er mulighed for at parkere ved boligen. Til lejligheden på 1. sal er der udgang til en lille trapperepos med plads til fx cafésæt. Parkering for boligerne på 1. sal foregår på fælles parkeringsplads.
Der er eget skur til alle lejlighederne.
Praktiske informationer
Boligerne i Borgdalsparken er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.
De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, komfur samt vaskemaskine og tørretumbler.
Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper. Vand og spildevand afregnes direkte med Silkeborg Forsyning. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i boligen (mulighed for Yousee og Waoo).
Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.


FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Silkeborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Silkeborg