Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Aabybro

Du har søgt efter Lejligheder i Aabybro. Mere info om lejligheder til leje i Aabybro.
Du har søgt efter Lejligheder i Aabybro. Mere info om lejligheder til leje i Aabybro.

Værd at vide når du søger lejlighed i Aabybro

Aabybro er en by i Vendsyssel i Nordjylland, der er beliggende i Aaby Sogn. Tidligere var Aabybro hovedbyen i Aabybro Kommune, men efter kommunalreformen i 2007 blev kommunen lagt sammen med Pandrup Kommune, Brovst Kommune og Fjerritslev Kommune, og blev til Jammerbugt Kommune, der har hovedsæde i Aabybro. Aabybro var indtil 1969 en stationsby, indtil stationen blev nedlagt. Som det er tilfældet med flere andre byer, er den korrekte stavemåde Åbybro, men Aabybro er dog den mest brugte, på trods af at det ikke er registreret i retskrivningsordbogen og dermed ikke er den korrekte betegnelse.

Aabybro havde i 2011 5.382 indbyggere. Aabybro er en del af Jammerbugt Kommune og er beliggende i Vendsyssel i Region Nordjylland. De to største gader i byen er Vestergade og Østergade.

 

Ledige lejlighed til leje i Aabybro på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Aabybro, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Aabybro. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Aabybro . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Aabybro herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Aabybro end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Aabybro

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Aabybro. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Aabybro der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Aabybro?

I Aabybro finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Aabybro ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Aabybro kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Aabybro ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Aabybro.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Aabybro ?

Prisen på en lejebolig i Aabybro afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Aabybro.