Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

7-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn

Du har søgt efter 7-værelses Lejligheder i Frederikshavn. Mere info om 7-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn.
Du har søgt efter 7-værelses Lejligheder i Frederikshavn. Mere info om 7-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn.
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Lejlighed, som sendes ud til de relevante udlejere i Frederikshavn. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger 7-værelses lejlighed i Frederikshavn

Frederikshavn er hovedbyen i Frederikshavn Kommune, der ligger i Region Nordjylland. Frederikshavn er med sine mere end 23.000 indbyggere den andenstørste by i Vendsyssel. Der har boet mennesker i området i flere tusinde år, men Frederikshavns historie som en egentlig købstad er ikke så gammel. Byen er således opkaldt efter Kong Frederik 6. og fik sine købstadsrettigheder i 1818. Frederikshavns erhverv har altid været præget af havnen, der har været betydningsfuld grundet sin nærhed til både Norge og Sverige. Således har byen historisk været præget af både fiskeri og værftsindustri, men efter krisen i begge industrier op igennem 1980’erne, har Frederikshavn udviklet sig fra at være havneby, til at fokusere på erhverv, turisme og bosætning. 

Frederikshavn havde i 2011 23.339 indbyggere. Frederikshavn ligger i Vendsyssel ud til Kattegat, mellem Skagen og Sæby. De største veje er Skagensvej, Europavej og Hjørringvej.

 

Ledige 7-værelses lejlighed til leje i Frederikshavn på Voreslejebolig.dk

Søger du 7-værelses lejlighed til leje i Frederikshavn, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Frederikshavn. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige 7-værelses lejligheder i Frederikshavn . Du kan se de aktuelle 7-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Frederikshavn end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye 7-værelses lejligheder til leje i Frederikshavn

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste 7-værelses lejligheder i Frederikshavn. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Frederikshavn der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Frederikshavn?

I Frederikshavn finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Frederikshavn ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Frederikshavn kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Frederikshavn ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Frederikshavn.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Frederikshavn ?

Prisen på en lejebolig i Frederikshavn afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Frederikshavn.