Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Stege

Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Stege.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Stege
Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Stege.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Værd at vide når du søger lejligheder til leje i Stege
Sortér efter
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning efter Lejlighed, som sendes ud til de relevante udlejere i Stege. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger lejlighed i Stege

Stege er hovedbyen på øen Møn, der ligger i Vordingborg Kommune. Tidligere var Stege og Lendemarke to forskellige byer, men de er nu vokset helt sammen og Lendemarke regnes som en del af Stege. Stege opnåede købstadsprivilegier allerede i 1268, da byen voksede omkring Stegeborg. I løbet af 1400-tallet blev der bygget voldanlæg, bymur og tre byporte i Stege, der opnåede en stor vækst på grund af sildeeventyret i Øresund. I 1500-tallet mødte Stege dog en krise, blandt andet efter at Stegeborg blev ødelagt i 1534, og denne blev yderligere forstærket da flere store brande hærgede byen i 1700-tallet. Krisen blev dog overvundet i løbet af 1800-tallet, og i dag er Stege en moderne erhvervsby med udbygning i form af parcelhuse mod Nord. Dele af bymidten er dog blevet bevaret fra middelalderen, blandt andet eksisterer voldgraven samt den ene af de tre byporte, Mølleporten, stadig i byens centrum.

Stege havde i 2011 3.823 indbyggere. Stege er hovedbyen på Møn og ligger ud til Stege Bugt ved Sydsjælland. De største gader er Langelinie, Storegade og Katedralvej, der omkranser bymidten.

 

Find lejlighed til leje i Stege på voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Stege, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder  i Stege . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Stege herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Stege end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Stege

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Stege. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Stege der matcher dine søgekriterier.

 

 


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Stege?

I Stege finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Stege ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Region Sjælland kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Stege ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Stege.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Stege ?

Prisen på en lejebolig i Stege afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Stege.