Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Vordingborg

Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Vordingborg.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Vordingborg.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter
  • Lejlighed til leje i Vordingborg

    125 m2 lejlighed til leje i 4760 Vordingborg: Denne lejlighed indeholder stråvægge, men hyggelig og så ligger den midt i gågaden. Den er sat i stand, og derfor et lejemål der bør ses. Vordingborg by ...
    • 7.450 DKK
    • 125 m2

Værd at vide når du søger lejlighed i Vordingborg

Vordingborg er hovedbyen i Vordingborg Kommune, der ligger på Sydsjælland. Vordingborg opstod omkring Vordingborg Slot, der blev opført i midten af 1100-tallet. Slottet havde funktion som flådebase og var en del af et netværk af borge, der blev brugt som forsvar mod sørøvere. Vordingborg opnåede Købstadsprivilegier i 1415, men borgerne i Kalundborg havde allerede visse handelsrettigheder fra midten af 1200-tallet. Vordingborg var tidligere overfartssted til Falster, indtil Storstrømsbroen blev færdiggjort i 1937. I starten af 1900-tallet var der under 4.000 indbyggere, hvilket steg til over 11.000 i 1950, en vækst der især kan tilskyndes jernbanen samt industrien, der flyttede til Vordingborg. Vordingborg er desuden præget af mange offentlige institutioner, både indenfor uddannelse samt service og administration.

Vordingborg havde i 2011 11.612 mens Vordingborg Kommune sammenlagt havde 46.075 indbyggere og dækker et areal på 621,00 km2. Vordingborg ligger på Sydsjælland ud til Masnedsund og er forbundet til Falster via Storstrømsbroen. Byens centrum følger Algade, der stammer fra middelalderen. Andre vigtige veje er Færgegaardsvej, Nyraadsvej og Brovejen.

 

Find lejlighed til leje i Vordingborg på voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Vordingborg, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder  i Vordingborg . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Vordingborg herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Vordingborg end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Vordingborg

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Vordingborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Vordingborg der matcher dine søgekriterier.