Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejligheder til leje i Brøndby

Du har søgt efter Lejligheder i Brøndby. Mere info om lejligheder til leje i Brøndby.
Du har søgt efter Lejligheder i Brøndby. Mere info om lejligheder til leje i Brøndby.

Værd at vide når du søger lejlighed i Brøndby

Brøndby er en forstad til København, der dækker over de tre meget forskellige bydele Brøndbyøster, Brøndbyvester og Brøndby Strand. De tre bydele udgør til sammen Brøndby Kommune. Brøndbyøster, der oprindeligt var en landsby, deles af jernbanen København-Roskilde. Syd for jernbanen finder man primært række- og parcelhuse, mens der nord for jernbanen primært findes boligblokke samt enkelte højhuse.

Brøndbyvester ligger imellem Brøndbyøster og Brøndby Strand og afgrænses af Vestvolden mod Brøndbyøster og af Den Grønne Kile mod Brøndby Strand. Brøndbyvester adskiller sig fra de to andre bydele ved ikke at have højhuse, men derimod kun række- og parcelhuse samt enkelte etagebyggerier. I Brøndbyvester ligger der Brøndby Stadion, hvor Brøndby IF, der nærmest er blevet synonymt med byen Brøndby hører til. Brøndby IFs storhedstid var især i 90’erne, hvor de nåede så langt som semifinalen i Europa Cuppen. Derudover ligger der Brøndby Rådhus, Idrættens hus og Brøndbyhallen. I kernen af bydelen ligger Brøndbyvester Landsby, der har bevaret sin natur som ægte landsby med huse med stråtag og smalle stræder.

Brøndby Strand var oprindeligt et sommerhuskvarter, men er sidenhen blevet til en bydel præget af boligblokke samt højhuse og omkring 75 % af bydelens beboere bor i bebyggelsen Brøndby Strand Parken. En stor del af befolkningen i Brøndby Strand er indvandrere af anden etnisk herkomst end dansk.

Brøndby Kommune havde i 2011 34.026 indbyggere. Brøndby Kommune dækker et areal på 28,05 km2. Brøndby grænser op mod Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Albertslund samt Vallensbæk Strand.

 

Ledige lejlighed til leje i Brøndby på Voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Brøndby, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige lejeboliger, og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje i Brøndby. Du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder i Brøndby . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Brøndby herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. 

Søger du andre typer boliger i Brøndby end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Brøndby

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejligheder i Brøndby. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Brøndby der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Brøndby?

I Brøndby finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Brøndby ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Brøndby kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Brøndby ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Brøndby.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Brøndby ?

Prisen på en lejebolig i Brøndby afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Brøndby.