Rapportér

Lejlighed til leje, Klampenborg, Klik her for at se vejnavnStrandvejen x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 910999
  • Lejlighed
  • 174 m2
  • 4
  • 48 måneder
  • 29.000 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 149 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

Strandvejslejlighed i 2 plan med udsigt til Øresund, Bellevue Strand og med Dyrehaven i “ baghaven”.

Strandvejslejligheden i 2 plan er beliggende på én af de absolut bedste adresser i Klampenborg. Arne Jacobsens byggeri, hvor lejligheden er beliggende, ligger ualmindelig godt i forhold til transport og natur.
Kort afstand til Klampenborg St. hvorfra du på mindre end 20 minutters transporttid, kan komme til København.
I kort gåafstand finder man Dyrehaven, og på modsatte side af vejen kan du besøge Bellevue Strand med kolde drikkevarer fra eget køleskab.
Tæt på det hyggelige havnemiljø i Taarbæk Havn, Skovshoved Havn, Københavns Golfklub, Mattssons Rideskole, Klampenborg Galopbane og utallige rekreative områder. Endvidere tæt på gode indkøbsmuligheder, restaurant- og cafémiljø, skoler, børnehaver og offentlig transport.

Oprindeligt lå sommerrestauration Gl. Bellevue her, men som i 1935 måtte vige for Strandvejens udvidelse. Arne Jacobsen opførte sommerteatret Bellevue Teatret med tilhørende sommerrestauration i sidefløjen, der i 1952 blev indrettet til lejligheder samt en mindre restaurant. Bygninger er i dag fredet.

I Strendvejslejligheden får du 174 veldisponerede kvadratmeter fordelt på stor stue, spisestue i forlængelse af køkken, 3 gode værelser, badeværelse, bryggers, fordelingsgang med indbyggede skabe, pulterrum og entré. Uanset, hvordan du vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.
Den store stue rummer en enestående loftshøjde på ca. 5 meter, hvilket giver masser luft og volumen i boligen. De store vinduespartier fra gulv til loft forsyner boligen med et fantastisk lysindfald og en storslået udsigt til vandet. Fra den store stue er der adgang til privat terrasse, hvor udsigten kan nydes.
Køkkenet er specieldesignet i hvide elementer med gennemgående Gaggenau hårde hvidevarer. I forlængelse af køkkenet er en stor repos, der er en oplagt til spisestue, hvorfra der er kig ned i den store stue og selvfølgelig med en fantastisk havudsigt.
Derudover rummer boligen 3 gode, regulære værelser. Heraf 2 værelser i stueetagen og 1 værelse på 1. etage.
Badeværelset er lyst og indeholder alt det nødvendige. Endvidere stor bruseniche, gulvvarme, bademøbel, VOLA armaturer m.v.

Alt i alt et arkitektonisk mesterværk i første række til Øresund med enestående havudsigt og townhouse feeling.
Du kan minimere sandsynligheden for at blive snydt i forbindelse med boligudlejning ved at følge reglerne i denne vejledning: Brug din sunde fornuft
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Som Betalingsbruger får du adgang til alle boligerne. Det koster 9,95 kr. for den første dag (hvis du ikke har været Betalingsbruger før) og herefter 149 kr. per 7 dage indtil du opsiger. Ingen binding udover den igangværende abonnementsperiode. Læs mere...

Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info.