Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejligheder til leje i Roskilde

Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Roskilde.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter Lejligheder til leje i følgende byer: Roskilde.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Find ledige lejligheder i Roskilde. Søger du lejlighed i Roskilde, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Roskilde end lejligheder, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig i Roskilde har du bopæl i en skøn storby med både grønne områder og et rigt byliv med et væld af kulturtilbud. 

Værd at vide når du søger lejlighed i Roskilde

Roskilde er en livlig by på Sjælland, der emmer af charme og kultur. Herudover er Roskilde også en vigtig historisk brik i dansk historie, b.la. fordi byen en gang var Danmarks hovedstad.

Et signifikant monument i Roskilde er Roskilde Domkirke, som igennem flere århundreder har været kongefamiliens gravsted. Denne kirke er så fantastisk, at den nu er kommet på UNESCO’s liste over verdens umistelige kulturarv.

Af andet spændende dansk kultur er Vikingemuseum. Du kan her se hele 5 originale vikingeskibe, som stammer helt tilbage fra 1000-tallet. Der er mulighed for en helt masse spændende historie og sjove aktiviteter. Du kan bl.a. prøve at komme ud at sejle i et vikingeskib.

Roskilde har en hyggelig midtby, og her finder du også en hel masse butikker at shoppe i. I det charmerende centrum kan du 2 gange om ugen deltage i torvedage, hvor der bliver opstillet spændende boder! Du vil også kunne finde en masse genbrugs- og vintage-butikker i byen, som tilbyder en masse fedt tøj.
Herudover er der shopping centeret RO’s torv som også er en fed destination.

Du vil i Roskilde også kunne finde en helt masse caféer og restauranter, hvor du kan slå dig ned og nyde en god bid mad.

Af spændende aktiviteter summer Roskilde af liv! Som et af de helt store begivenheder er Roskilde festival at nævne! Men Roskilde byder også på utrolig mange andre musikoplevelser. 

 

Find lejlighed til leje i Roskilde på voreslejebolig.dk

Søger du lejlighed til leje i Roskilde, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejligheder til leje , og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige lejligheder  i Roskilde . Du kan se de aktuelle lejligheder til leje i Roskilde herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Roskilde end lejlighed, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejligheder til leje i Roskilde

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Roskilde. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Roskilde der matcher dine søgekriterier.