Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Lejlighed til leje, Vejle

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
  • 1027674
  • Lejlighed
  • 115 m2
  • 2
  • 1.1.2022
  • 7.320 DKK
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...

Charmerende 4-værelses strøglejlighed i Vejle

Charmerende og sjældent udbudt 4-værelses lejlighed beliggende på 1. sal i en præsentabel og rolig ejendom på [xxxxx], lige for foden af gågaden, ved siden af Paladspassagen og kun et stenkast fra det hyggelige og populære Latinerkvarter, som er overdækket med frithængende paraplyer. Man har således alverdens butikker og hyggelige spisesteder lige udenfor sin dør.
Lejligheden er god for både en børnefamilie, ét par eller som delelejlighed.
Lejligheden rummer en éntre, to store værelser, to stuer en-suite, et badeværelse samt køkken med opvaskemaskine, køle-/fryseskab, glaskeramiske kogeplader og ovn. Dertil endvidere et brugbart viktualierum samt ét privat depotrum.
Lejligheden er i alt 115 kvm stor og fremstår yderst charmerende, med flotte originale trægulve og højt til loftet.
I den ene stue er væggene dekoreret med de originale vægpaneler i træ. Et yderst charmerende rum. I den ene væg findes desuden et hemmeligt, indbygget ”barskab”, hvor det finere borgerskab i sin tid kunne gemme de våde varer. Fra de to stuer har man udsigt hen ad gågaden og kan følge med i byens puls.
Ejendommen har en stille og privat baggård, hvor der er et overdækket skur til cykelparkering samt masser af gårdsplads til at nyde nogle hyggelige stunder udendørs. Det er ligeledes her, at man finder lejlighedens depotrum.
Der forefindes ikke private parkeringspladser på ejendommen, men som beboer kan man erhverve et parkeringsbevis hos Vejle Kommune, som tillader fri parkering i alle de omkringliggende gader. Beviset koster kun ca. 40 kr/mdr..
Der er alt i alt tale om en særdeles rummelig og indbydende lejlighed, i god stand og med en meget central beliggenhed, som vil opfylde de fleste boligsøgendes behov. Kontakt os for at bestille en fremvisning.
Lejligheden overtages nymalet.
Indflytning kan ske 1. januar 2022.
OBS: billederne er taget inden istandsættelse.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Det koster 15 kr. for de første 2 dage og herefter 150 kr. per 7 dage i løbende abonnement at blive betalingsbruger. Læs mere...
Denne bolig ligger i Vejle kommune - klik her for mere info.