Rapportér

Hus til leje, Hundested, Klik her for at se vejnavnBlåmejsevej x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 810595
  • Hus
  • 183 m2
  • 6
  • 12.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Skøn villa med udsigt til havnen

På god beliggenhed i Hundested udlejes villa med over 230 etagemeter.
Villaens areal er fordelt over tre plan; kælder, stueetage samt 1. salen. Man ankommer i stueetagen, hvor der både er hoved- og bagindgang. I sidstnævnte er god plads til tøj og sko i indbyggede skabe samt yderligere plads til møblering. Videre gang til 2 værelser i god størrelse samt badeværelse med separat brus. Stort åbent køkken i forbindelse med stuerum, hvor der både er plads til spisning og ophold. Fra stuerummet er ad store vinduespartier en flot udsigt over området og udgang til overdækket terrasseområde samt aflukket have.
1. sal er indrettet med mindre kontor/værelse, master bedroom med indbyggede skabe samt walk-in closet og adgang til badeværelse med separat muret bruseniche. Stort vinklet stuerum med udgang til to overdækkede altaner med flot udsigt over havnen og vandet. Her er god plads til ophold og altid et sted at finde ly for vinden. Kælderen byder på nogle gode disponible rum med bl.a. vaskerum og værksted.
Der er fri passage rundt om huset, hvor der er adgang til skure til opbevaring af cykler, haveredskaber mv.. Haven er godt aflukket for indkig og er generelt meget privat og nem at holde. Udlejes ikke som delebolig.

Huset er også til salg for kr. 3.600.000. Det kan være en mulighed at leje huset med en forkøbsret i lejekontrakten.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...