Rapportér

Lejlighed til leje, Birkerød, Klik her for at se vejnavnHovedgaden xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 813348
  • Lejlighed
  • 105 m2
  • 3
  • 15.9.2019
  • 12.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Sjældent udbudt herskabslejlighed helt centralt i Birkeby by!

Nu kan du komme til at bo midt i centrum af Birkerød, i en charmerende herskabslejlighed fra 1926 med højt til loftet, stuk, 2 stuer en-suite samt et stort soveværelse med altan. Herudover er det værd at bemærke de smukke lyse og velholdte gulve.
Placeringen i ejendommen bevirker at der er et dejligt lysindfald i boligen.
Hyggeligt køkken med mulighed for spiseplads til familien.
Fra soveværelset er der direkte adgang til pænt brusebadeværelse og derudover er der gæstetoilet i lejligheden. Du får ligeledes adgang til et ekstraordinært godt rum på loftet, samt eget kælderrum.
Der er altså reelt mulighed for benytte værelset direkte ovenpå lejligheden, som et tredje soveværelse.
Desuden fællesvaskeri, store fællesrum, tørreplads og cykelskur, parkeringsplads samt ekstra gæsteplads. Lejligheden ligger midt i dét du behøver af bl.a. butikker, caféliv og biograf lige udenfor din dør.
Endvidere er du tæt på Kulturhuset Mantziusgården, bibliotek, S-tog, park og Birkerød Sø.
Ejendommen har et flot istandsat ydre og allerede fra man træder ind i den smukke og indbydende opgang fornemmer man, at der er noget særligt i vente - lejligheden fremtræder med en dejlig atmosfære som bare skal opleves!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...