Rapportér

Lejlighed til leje, Liseleje, Klik her for at se vejnavnLiselejevej x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 812056
  • Lejlighed
  • 151 m2
  • 5
  • 10.238 Kroner
  • 30.714 Kroner
  • 10.238 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

151 m2 lejlighed til leje i 3360 Liseleje

Om lejligheden
Stor nyistandsat lejlighed i to plan som indeholder 4 gode værelser, stort åbent køkken-alrum, pænt bad, en hyggelig dagligstue og to disponible rum. Ejendommen er for nyligt sat i stand og fremstår lyst og venligt.

Om Ejendommen
Hyggelig ejendom beliggende i Liseleje, tæt på stranden og de gode indkøbsmuligheder. Ejendommen består både af erhverv og bolig. Opvarmning sker ved elektricitet.

Om Liseleje
Liseleje er en kystby beliggende 7 km nord for Frederiksværk og ud til Kattegat.
Byen karakteriseres særligt af det blussende byliv i sommermånederne med indkørslen til stranden som naturligt midtpunkt hvor der både findes spisemuligheder og natklub. Liseleje har - udover de mange is-boder - egen købmand og kursuscentret Lisegården.
Som en særligt charmerende del af Kongernes Nordsjælland er den omkringliggende natur særlig velegnet til at opleve på en cykel. Der findes et tæt net af cykelstier, hvoraf de fleste blev påbegyndt under Anden Verdenskrig som beskæftigelsesprojekt.

Som offentligt tiltag for byens børn, blev der i 2010 opført en af landets største naturlegepladser til formålet: at sætte aktiv leg og motion i fokus. Som den største af byens børneinstitutioner findes Børnehuset Melby, med institutioner over tre matrikler dækkende både børnehaver og vuggestuer. For de større børn findes Melby-Liseleje skole samt et større antal foreninger inden for sport og motion.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...