Rapportér

Hus til leje, Skanderborg, Klik her for at se vejnavnsølystvej xxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 816980
  • Hus
  • 129 m2
  • 4
  • 25.9.2019
  • 15.800 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Villa med fantastisk beliggenhed ved Skanderborg sø

Med en fantastisk beliggenhed på grund helt ned til Skanderborg sø og med lystbådehavnen som nærmeste nabo finder man denne lækre villa.

Villaen er på 129 kvadratmeter med en fornuftig indretning og har derudover en lækker integreret vinterhave samt et dertilhørende anneks, som sagtens kan benyttes til beboelse/kontor eller lign.

Der er tale om et velbygget, helmuret hus fra 1974, som fremstår velholdt og moderne i indretning. Der er indgang via en mindre entré med adgang til en fordelingsgang i åben forbindelse med stuen og dermed med udsigt til terrasse/have og sø. Fra fordelingsgangen er der adgang til 3 værelser, badeværelse med brus og bryggers med vaskefaciliteter. Fordelingsgangen er i åben forbindelse med køkkenet og stuen, som dog er adskilt med halvmure, således der sker en naturlig afgrænsning uden at udsigten og lysindfaldet i rummene påvirkes.

Fra køkkenet udgang til en lækker vinterhave, som ligeledes har den smukke udsigt over søen, hvorfra der også er adgang til annekset.

Husets udenomsareal består af et stort flisebelagt terrasseområde med direkte adgang til søen, hvor der til huset også er en tilhørende badebådbro. Rundt om huset går en lille flisebelagt sti, således der er adgang fra indkørsel til have. Langs fliserne er der etableret bede med smukke blomster og espalier med klatreroser, således haven får et lækkert sydlandsk præg.

Huset overtages nymalet med nyetableret køkken.

Selve beliggenheden af villaen er optimal for det meste. Her er kort afstand til skov, indkøbsmuligheder og banegård. Desuden ligger huset med kort afstand til uddannselsesmuligheder og med stisystemer til skole mv.

Overtagelse kan ske sidst i september 2019. Huset kan lejes i en periode på 2 år.

Forbrug betales direkte til forsyningsselskaberne. Huset opvarmes med el-varme.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Skanderborg kommune - klik her for mere info...