Rapportér

Lejlighed til leje, Solbjerg, Klik her for at se vejnavnmustrupvej xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 749891
  • Lejlighed
  • 363 m2
  • 5
  • 17.000 Kroner

Stor gennemrenoveret ejendom ved Solbjerg

Her udbydes en sjælden stor ejendom til leje. Her er plads til den store familie og mulighed for at indrette sig delvist med kontorer eller lign. i den ene del af boligen.

Selve ejendommen er oprindeligt fra 1750, men er ombygget i 2010 og totalrenoveret indenfor de seneste år. I dag fremstår ejendommen både moderne og velholdt, ligesom der er isoleret efter alle standarter, etableret jordvarmeanlæg hvormed ejendommen har fået en vurdering B i den gældende energimærkerapport.

Ejendommen ligger i landlige omgivelser med store høje træer til at skræme grunden fra vejen og med fri udsigt til marker. Der er dog få kilometer til Solbjerg, hvor der er mulighed for indkøb, skole, daginstitution, idrætsforening og svømmehal mv. Kort fra ejendommen er der desuden også etableret en skovbørnehave.

Ejendommen består i stueplan af stor rummelig entré med klinkegulv som leder til en stor stue med glasparti i endegavlen, som lukker lys og natur ind i boligen. Har man behov for kontorpladser, atelier eller lign. er dette en oplagt mulighed for dette.

Entreen er sammenhængende med en fordelingsgang, der leder til 2 gode værelser samt badeværelse med brus. Derudover adgang til en stor, rummelig stue delvist med fuld loftshøjde og smukke fritlagte spær. Her findes trappen til ejendommens 1. sal. Fra stuen har man udgang til en stor rundet træterrasse. I sammenhæng med stuen findes desuden et lyst køkken med god skabs- og bordplads samt alt i hårde hvidevarer. Herfra adgang til et bryggers, ligeledes med god plads, vaskesøjle og adgang til viktolialierum.

Trappen til 1.sal fører til en stor åben repos med flere indretningsmuligheder. Her er endnu 2 store værelser, hvoraf det ene er af størrelse, hvormed det sagtens kan benyttes som stue eller lign. Her er store vinduespartier med smuk landlig udsigt. Derudover byder 1.salen også på stort badeværelse med både kar og brus.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...