Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Herning

Du har søgt efter boliger i Herning. Mere info om lejeboliger i Herning .
Du har søgt efter boliger i Herning. Mere info om lejeboliger i Herning .

Her får du overblik over lejeboliger i Herning. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Herning. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Herning er du placeret i en by med et væld af kulturelle tilbud og aktiviteter. Herning byder også på mange skønne naturoplevelser herunder den populære Herning Fiskepark. 


Værd at vide når du søger lejebolig i Herning

Herning ligger i det centrale Jylland og er en aktiv by. Byen tiltrækker mange tilflyttere og turister, som er tiltrukket af b.la. de aktiviteter, der stables på benene af Herning Cityforening. Det er aktiviteter som koncerter, sportsbegivenheder og kulturelle indslag for folk i alle aldre. Jyske Bank Boxen, en multifleksibel hal, der ligger i Herning, og det er som oftest her der afholdes store koncerter med internationale kunstnere. 

Herudover er der rig mulighed for at tage på café eller spise på restauranter, og så er der også rum for shopping.

Herning er en aldeles kulturel by. Nogle af de museer som ligger i byen tæller b.la. HEART, Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Frilandsmuseet Herning og Herning Fiskepark.

Herning er en ideel by for børnefamilierne, som kan tage en tur i Baboon City forlystelsespark. Parken er en af Danmarks største helårs forlystelsesparker.

 

Find lejebolig i Herning

Leder du efter en lejebolig i Herning? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Herning der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Herning - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Herning , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Herning

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Herning. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Herning der matcher dine søgekriterier.


 


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Herning?

I Herning finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Herning ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Herning kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Herning ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Herning.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Herning ?

Prisen på en lejebolig i Herning afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Herning.