Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Horsens

Find din lejebolig i Horsens på listen med ledige lejeboliger i Horsens herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Horsens og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Horsens. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Horsens.
Mere info om lejebolig i Horsens .
Du har søgt efter boliger til leje i Horsens.
Mere info om lejebolig i Horsens .

Find din lejebolig i Horsens på listen med ledige lejeboliger i Horsens herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Horsens og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Horsens. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Horsens

Horsens er en skøn by med alsidige oplevelser for store og små. Byen ligger i Østjylland lige ud til Horsens Fjord. 
Der er mange hyggelige gader med caféer, restauranter og butikker. For den kultur- og historieinteresserede er der flere museer og teatre, du kan besøge. En nævneværdig seværdighed er Kuben, som er en stor glaskube, der kan bruges af diverse arrangører til f.eks. fernisering eller fest. Horsens er en kultiveret by med designerbutikker, specialbutikker og budgetkæder. Ligeledes varierer restauranterne, som serverer mad fra forskellige lande. 
De musikglade kan komme til store koncerter eller mindre intime koncerter. I eftertimerne kan du fortsætte festen i det glade natteliv.

Kort fortalt er Horsens en hyggelig og rolig by, som ikke går ned på oplevelser i alsidige genre.

Her får du overblik over lejeboliger i Horsens. Du kan se stort set alle ledige lejligheder til leje, huse til leje mv i Horsens. Klik på knappen for at læse mere om hver bolig. Med en bolig i Horsens får du bopæl i en af Østjylland mest livlige byer. Byen har et bredt udvalg af kultur- og underholdningstilbud for alle aldersgrupper. 

 

Find lejebolig i Horsens

Leder du efter en lejebolig i Horsens? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Horsens der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Horsens - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Horsens , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Horsens

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Horsens. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Horsens der matcher dine søgekriterier.


 


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Horsens?

I Horsens finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Horsens ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Horsens kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Horsens ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Horsens.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Horsens ?

Prisen på en lejebolig i Horsens afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Horsens.