Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Viborg

Find din lejebolig i Viborg på listen med ledige lejeboliger i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Viborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Viborg.
Mere info om lejebolig i Viborg .
Du har søgt efter boliger til leje i Viborg.
Mere info om lejebolig i Viborg .

Find din lejebolig i Viborg på listen med ledige lejeboliger i Viborg herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Viborg og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Viborg. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Viborg

Viborg er hovedbyen i Viborg Kommune, der er Danmarks andenstørste kommune målt på areal og administrativt centrum for Region Midtjylland. Viborg er en af Danmarks ældste byer, og det menes at den første bydannelse skete omkring år 900. Den første domkirke blev bygget i 1100-tallet, og inden reformationen havde Viborg flere klostre og kirker, der dog, med undtagelse af Gråbrødrekloster og kirken tilhørende Sortebrødre Kloster, blev revet ned under reformationen. Viborg var ligeledes præget af en række alvorlige brande i perioden 1501-1726 hvor blandt andet Domkirken og Rådhuset brændte til grunden, og i midten af 1700-tallet havde den tidligere store by et indbyggertal på kun omkring 2.000.

I løbet af 1800-tallet blev Viborg dog bygget op igen, blandet andet med ny domkirke. Viborg er desuden kendt for at have Vestre Landsret og tidligere Landstinget. I dag er Viborg Handelscentrum i området samtidig med at Viborg har flere industrivirksomheder. Tidligere var byen domineret af virksomheder inden for tekstilindustrien, mens det nu er jern- og metalindustrien der dominerer.

Viborg havde i 2011 35.893 indbyggere. Viborg Kommune har sammenlagt 93.745 indbyggere og er med et areal på 1474,05 km2 Danmarks andenstørste kommune. Viborg ligger i Region Midtjylland, cirka 40 kilometer vest for Randers. De største veje er ringvejene Nordre Ringvej, Vestre Ringvej og Indre Ringvej, samt Holstebrovej og Randersvej.

 

Find lejebolig i Viborg

Leder du efter en lejebolig i Viborg? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Viborg der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Viborg - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Viborg , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Viborg

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Viborg. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Viborg der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Viborg?

I Viborg finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Viborg ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Viborg kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Viborg ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Viborg.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Viborg ?

Prisen på en lejebolig i Viborg afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Viborg.