Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejeboliger i Dronninglund

Du har søgt efter boliger i Dronninglund. Mere info om lejeboliger i Dronninglund .
Du har søgt efter boliger i Dronninglund. Mere info om lejeboliger i Dronninglund .

Værd at vide når du søger lejebolig i Dronninglund

Dronninglund er en by i Brønderslev Kommune, der er beliggende i Vendsyssel. Byen er opkaldt efter dronning Charlotte Amalie, efter hun i 1690 fik Dronninglund Slot til eje. Tidligere var slottet et kloster ved navn Hundslund Kloster, der blev bygget i 1200-tallet, som Dronninglund voksede op omkring. Nord for Dronninglund ligger Dronninglund Storskov, der er en del af Jydske Ås. I dag er Dronninglund en hyggelig by med flere detailbutikker, en folkeskole samt et gymnasium. Dronninglunds naboby, Hjallerup, afholder hver sommer et stort marked ved navn Hjallerup Marked, der tiltrækker mange mennesker til området.

Dronninglund havde i 2011 3.196 indbyggere. Byen ligger i Brønderslev Kommune i den østlige del af Vendsyssel. Dronninglund ligger knapt 30 km fra Aalborg Centrum. Dronninglund er naboby til Hjallerup. De største gader er Nørregade, Slotsgade samt Østre Ringgade.

 

Find lejebolig i Dronninglund

Leder du efter en lejebolig i Dronninglund? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Dronninglund der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Dronninglund - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Dronninglund , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Dronninglund

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Dronninglund. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Dronninglund der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Dronninglund?

I Dronninglund finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Dronninglund ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Dronninglund kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Dronninglund ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Dronninglund.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Dronninglund ?

Prisen på en lejebolig i Dronninglund afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Dronninglund.