Rapportér

Lejlighed til leje, Næstved, Klik her for at se vejnavnJernbanegade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 838089
  • Lejlighed
  • 173 m2
  • 15.12.2019
  • 11.950 Kroner
  • 35.850 Kroner
  • 11.950 Kroner

173 m2 lejlighed til leje i 4700 Næstved

Stor helt nyistandsat herskabslejlighed med fantastisk beliggenhed i Næstved. Indeholder entré. 3 gode værelser, to store stuer med franske døre imellem og højt til loftet. Derudover stort lyst køkken og to badeværelser. Til lejemålet hører en parkeringsplads. En lejlighed som skal ses!

Ejendommen er centralt beliggende i Næstved, mindre end 150 meter fra Axeltorv.
Ejendommen er blandet bolig og erhverv. Ejendommen er byfornyet i 1999 og fremstår i flot stand. I 2011 er indlagt nyt kloaksystem og samtidig er der skabt et hyggeligt gårdrum med grønne omgivelser.
Ejendommen har energimærke D.

Næstved fungerer som Sydsjællands knudepunkt og er tidligere blevet kåret som Danmarks tredjebedste handelsby. Den er især velbesøgt i august måned, hvor der afholdes Suså Festival for moderne musik. Ligeledes afholdes der musikfestivalen Grøn Koncert over hele landet, hvor Næstved er ét af de steder, som får fast besøg. Byen har egen station og er samlingspunkt for al offentlig transport mellem Nykøbing Falster og København, samtidig med at den har adskillige togforbindelser til andre sjællandske byer. Næstved kan tilkøres fra flere større veje, herunder hovedfærdselsåren Næstved-Rønnede til Sydmotorvejen. Allerede før 1274 havde Næstved købstadsstatus, og torvet er ældre end 1140. De to navne - Axeltorv og Hjultorv - fortæller, at her blev tilført og solgt varer på hjul (aksler). Det var især landboerne, som kom for at sælge deres produkter. I dag er Næstved kendt for sine indkøbscentre og sit smukke bymiljø med mange spændende specialforretninger. Der afholdes stadig torvedage, og midtbyen holder flere gange om året City nat, hvor byens forretninger har åbent til kl. 22. I Næstved Stor-Center er der længe åbent hver lørdag og første og sidste søndag i måneden, ligesom der fra tid til anden arrangeres aftenåbent og underholdning.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Næstved kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Næstved