Rapportér

Lejlighed til leje, Nykøbing F, Klik her for at se vejnavnStubbekøbingvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 839016
  • Lejlighed
  • 63 m2
  • 5.950 Kroner
  • 17.850 Kroner
  • 5.950 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

63 m2 lejlighed til leje i 4800 Nykøbing F

Dejlig lejlighed beliggende i et rigtig godt område. Lejligheden er indrettet med et hyggeligt værelse, pænt lyst køkken i åben forbindelse med stuen og et fint badeværelse. Lejligheden har egen altan og der er adgang til det fælles parklignende område. Rigtig godt naboskab og miljø.

Imponerende ejendom i herskabelig byggestil beliggende tæt på centrum. Bygningen er en ombygget proprietærgård og består udelukkende of boliger. Opvarmning sker ved fjernvarme.

Nykøbing Falster byder på noget for enhver smag.
Byen ligger omgivet af smuk natur ved Guldborgsund og har flere attraktioner og seværdigheder placeret indenfor gåafstand. Nykøbing Falster revyen har gjort byen Danmarks-kendt og havde et forrygende 100 års jubilæum i 2012. Nykøbing har et veludviklet gågadenet, og Torvet kan som plads føres tilbage til middelalderen. Der er fra byens station direkte forbindelse til København via regionaltog og afgang for internationalt tog til Hamborg.
Internt består et velfungerende bus-net til glæde for byens elever og studerende tilknyttet de ni skoler og erhvervsuddannelser, der tilbydes i lokalområdet.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Guldborgsund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Nykøbing F