Tilpas søgning
Sortér efter
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
kr.
Vis på kort

Lejeboliger i Nykøbing F

Du har søgt efter lejeboliger op til 0 m2 til leje i følgende byer: Nykøbing F.
Filtrer søgeresultaterne via filteret til venstre.
Du har søgt efter lejeboliger op til 0 m2 til leje i følgende byer: Nykøbing F.
Filtrer søgeresultaterne ved at klikke på knappen herover.
Sortér efter

Værd at vide når du søger lejebolig i Nykøbing F

Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.

 

Find lejebolig i Nykøbing F

Leder du efter en lejebolig i Nykøbing F? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Nykøbing F der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Nykøbing F - lejelejligheder, værelser, villaer og rækkehuse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Nykøbing F , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Nykøbing F

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Nykøbing F. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Nykøbing F der matcher dine søgekriterier.