Detaljeret søgning
Filtrer søgning
Slet valgte
{{getText(item)}}
m2
 - 
m2
Vis på kort
Detaljeret søgningSøg

Lejebolig i Ringsted

Find din lejebolig i Ringsted på listen med ledige lejeboliger i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Ringsted. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.

Du har søgt efter boliger til leje i Ringsted.
Mere info om lejebolig i Ringsted .
Du har søgt efter boliger til leje i Ringsted.
Mere info om lejebolig i Ringsted .

Find din lejebolig i Ringsted på listen med ledige lejeboliger i Ringsted herunder. Vi har et kæmpe udvalg af lejeboliger i Ringsted og er altid opdateret med de nyeste ledige lejeboliger i Ringsted. Klik på "Læs mere" under hver lejebolig for at få yderligere info om boligen.


Værd at vide når du søger lejebolig i Ringsted

Ringsted er en by på Midtsjælland og er den største by i Ringsted Kommune. Før kommunalreformen var Ringsted Kommune en af de største på Sjælland, men kommunen forblev som den var under reformen og hører nu til blandt de mindste kommuner. Ringsted daterer helt tilbage til omkring 1000-tallet og hører dermed til blandt de ældste byer i Danmark. Byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, blev bygget af Valdemar Den Store for at ære hans afdøde far og opførelsen af denne var færdig i 1170.

Grundet en række større brande i 1700- og 1800-tallet gik det kraftigt ned af bakke for Ringsted, der på et tidspunkt havde under 1.000 indbyggere. Det blev der dog lavet om på under industrialiseringen og grundet sin centrale placering i Sjælland med kun 60 kilometer til København har byen oplevet en eksplosiv vækst især efter jernbanen blev opført i 1856. I dag er der mere end 20.000 indbyggere i byen og den fremstår på trods af sin historie som en moderne kultur- og handelsby.

Ringsted havde i 2011 et indbyggertal på 21.151 personer. Ringsted kommunes areal er på samlet 295,48 km2.

De vigtigste gader i byen er Køgevej, Sct. Knudsgade samt E20-motorvejen, der deler byen i to.

 

Find lejebolig i Ringsted

Leder du efter en lejebolig i Ringsted? Så er du kommet til det rette sted! Vi har et kæmpe udvalg og er altid opdateret med de nyeste lejligheder og huse til leje, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes en ny lejebolig i Ringsted der passer til dig. Du kan se alle de aktuelle boliger til leje i Ringsted - lejligheder, værelser og huse til leje og til fremleje - på listen herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du bestemte typer lejeboliger i Ringsted , eller andre boliger, så brug søgefunktionen til at indsnævre din søgning. Her kan du også søge efter størrelse, husleje og om boligen udlejes tidsbegrænset eller tidsubegrænset, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye lejeboliger i Ringsted

Vores søgemaskine er altid opdateret med de nyeste lejeboliger i Ringsted. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye lejeboliger i Ringsted der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af lejeboliger findes der i Ringsted?

I Ringsted finder du både lejligheder, værelser eller huse til leje. Klik her for at se alle lejeboligerne.

Kan jeg søge på lejeboliger i Ringsted ud fra størrelse og husleje?

Ja det kan du. På vores søgeside for Ringsted kan du filtrere din søgning efter størrelse, husleje, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en lejebolig i Ringsted ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye lejeboliger i Ringsted.

Hvad er huslejen for en lejebolig i Ringsted ?

Prisen på en lejebolig i Ringsted afhænger af faktorer som størrelse, pris og beliggenhed. Klik her for at se huslejepriser på konkrete lejeboliger i Ringsted.