Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 778167
  • Hus
  • 135 m2
  • 4
  • 1.6.2019
  • 16.000 Kroner
  • 48.000 Kroner

Dejligt nyere rækkehus med 3 soveværelser

Flot nyere rækkehus i 2 plan, der indeholder hall med smukke klinker og flot trappe til 1. salen, moderne brusebad i de bedste materialer, stor opholdsstue med 2 dobbelte terrassedøre til haven. I direkte forbindelse med stuen ligger det åbne køkken med alle hvidevarer i Miele. Fra køkkenet kommer man til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og egen indgang.

På 1. sal findes stor møblerbar repos, stort soveværelse med skabsvæg samt 2 dejlige børneværelser med skabe.

Rækkehuset er opvarmet med eget naturgasfyr og med gulvvarme i begge etager med trådløs varmestyring. Desuden sydvendt have med stor terrasse og ved indgangen findes lille gård med aflåseligt udhus.

Kontakt Niels på [email protected] for spørgsmål eller for at aftale en fremvisning af dette delige rækkehus.

Nyere rækkehus i det hyggelige Ejby ved Glostrup - tæt på byen og naturen.

Rækkehuset ligger centralt i det "gamle" Ejby i gåafstand til det lokale supermarked samt skole og daginstitution. Desuden er der kort afstand til Rådhuspladsen, som kan nåes på bare 15 minutter, da der er let adgang til station og motorvejsnettet.

Den hyggelige bebyggelse med 45 rækkehuse har gode fællesarealer med legeplads samt gode parkeringsforhold.

Glostrup er en forstad til København med godt 21.000 indbyggere, beliggende i Glostrup Kommune ca. 11 kilometer vest for København Centrum.

18 % af kommunens areal er udlagt til erhvervsformål, 41 % til fritidsformål, og ikke mindst er her mange smukke rekreative områder, hvor naturen og dyrelivet kan nydes.

Serviceniveauet er højt, både hvad angår daginstitutioner, skoler, indkøbsmuligheder og fritidsfaciliteter.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Glostrup kommune - klik her for mere info...