Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 794028
  • Hus
  • 256 m2
  • 7
  • 25.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Fantastisk og funktionel villa nær Øresund!

256 m2 stor familievilla på en 1.029 m2 dejlig højtliggende grund få hundrede meter fra Øresund i det naturskønne Mikkelborg, beliggende i sikker cykelafstand til folkeskole, Rungsted Gymnasium, samt den internationale skole NGG.

Specielt velegnet til den store familie eller [xxxxx] og søger separat afdeling til aupair, teenage værelse eller lignende.

Villaen blev i 2005 med hjælp fra arkitekt totalt istandsat og ombygget efter familiens ønsker og behov. Der blev ikke gået på kompromis med hverken materialer eller håndværksmæssig kvalitet.

En meget attraktiv beliggenhed på lille stikvej, helt uden gener, med skov og strand i umiddelbar nærhed. En perfekt beliggenhed for naturelskere og børnefamilier, der kan nyde området med direkte stisystemer til skole, gymnasium, svømmehal, sportsfaciliteter, golf og rideskole.

Af særlige fortrin ved ejendommen kan nævnes:
* En fantastisk beliggenhed nær Øresund - helt uden trafikstøj af nogen art
* Suveræn planløsning til stor børnefamilie med plads til evt. hjemmekontor
* Stort åbent plan med køkken, spiseafdeling samt opholdsstue med brændeovn
* Flot snedkerkøkken samt smukke Dinesen egeplankegulve
* Separate værelsesafdelinger samt 2 badeværelser
* Stor skøn udestue med udgang til solterrasse
* Dobbelt carport

Mikkelborg ligger blot ca 25 km. nord for København mellem Rungsted Havn og Nivå Havn. Der er særdeles gode transport forbindelser til København. På Rungsted Havn er der mulighed for at dyrke alt i sejlsport. Her er en særlig charme og atmosfære, med badestranden, nordmolen og vandskibroen, butikker samt et væld af gode restauranter og cafeer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Hørsholm kommune - klik her for mere info...