Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 798892
  • Hus
  • 362 m2
  • 8
  • 1.8.2019
  • 50.000 Kroner

Liebhaveri - Direkte til Furesøen

Den Klassiske store patriciervilla “Egebakken” med enestående beliggenhed på 1970 m² dejlig grund på Dronninggårds Alle med panoramaudsigt over Furesøen og “Verdens ende”.

Villaen, der er opført i 1900 er løbende vedligeholdt og moderniseret til nutidig eksklusiv boligstandard, indeholder 362 m² bolig i 2 etager plus 60 m² kælder

Præsentabelt brolagt indkørsel og gårdsplads byder velkommen til ejendommen, der indeholder stor hall med garderobe og gæstetoilet, smukt stueforløb med stor pejsestue, i forlængelse med stor kombineret spisestue⁄alrum i åben forbindelse til køkkenet og med stor buet karnap med høje glaspartier og panoramaudsigt over den smukke have til Furesøen, mellemgang med toilet⁄bad og trappe til forskudt niveau med ca. 50 m² stor stue (p.t. anvendes til erhverv). For familien med brug for flere soveværelser er der mulighed for alternativ indretning f.eks. med 2 store værelser. Fra stuen er der flere udgange til den store terrasse mod søen.

På 1. sal., stort master soveværelse med walk-in garderobe og dobbelte døre til kæmpe udsigtsterrasse og adgang til eget moderne badeværelse, 3 gode børneværelser og ekstra moderne badeværelse.

I kælderen, fyrrum og disponible rum.

Desuden garage og udhus.

Den let skrånende grund er anlagt med præsentabel indkørsel og gårdsplads med plads til gæsteparkering, terrasser og lækroge mod villaen og smuk beplantning og gamle træer mod søen.

En dejlig ejendom til den kræsne familie, der værdsætter udsigt, naturen, fred og ro, og det aktive liv som adgangen til søen åbner mulighed for.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...