Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 819999
  • Hus
  • 164 m2
  • 6
  • 1.12.2019
  • 26.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Arkitekttegnet perle i Holte med plads til hele familien

Fantastisk arkitekttegnet villa i Holte hvor hver en kvadratmeter er udnyttet til sit fulde - her er der plads til hele familien med hele 4 soveværelser. Beliggende på fredelig lukket villavej hvorfra der fra vejen er direkte adgang til Kirkeskoven via skovsti og tæt på Søllerød Sø og Degneengen. Derudover tæt på offentligt transport via gode busforbindelser og Holte st.

Huset er møbleret og fordelt på to etager med adgang fra underetagen. Her har man en stor entré med gode opbevaringsmuligheder. To gode soveværelser, stort badeværelse med separat brus og gulvvarme plus et godt bryggers med vaskefaciliteter og skabsfryser. Stort master bedroom med adgang til kæmpe walk-in-closet.
Via trappe op til overetagen har man endnu et skønt soveværelse/kontor, opbevaringsrum og badeværelse med separat brus og gulvvarme. Stor og rummelige stue med brændeovn og fantastisk udsigt udover de grønne omgivelser. I åben forbindelse er køkkenalrum og spisestue med udgang til fantastisk ophævet terrasse, en del af den overdækket, med udendørs pizzaovn. Køkkenet er moderne indrettet med alt i hårde hvidevarer og blandt andet udstyret med vinkøleskab, affaldskværn og Quooker.

Udover den fantastiske terrasse er der adgang til have og gode parkeringsmuligheder i indkørslen.

Skønt møbleret villa man sjældent finder magen til!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...