Rapportér

Hus til leje, Klampenborg, Klik her for at se vejnavnZicavej xxxxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 812156
  • Hus
  • 190 m2
  • 6
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Fantastisk villa med få hundrede meter til Øresund

På en rolig villavej lige ved vandet finder I en af Klampenborgs mest attraktive adresser, hvor moderne arkitektur ligger side om side med herskabelige villaer og jeres kommende hjem en stor, flot gulstensvilla, som kan dateres tilbage til 1891, og hvor rene linjer og et smukt æstetisk udtryk går hånd i hånd med de originale detaljer.

Udelivet forsødes med to tagterrasser og en solrig have, mens I har få hundrede meter til frisk havluft og indbydende badestrande langs Øresund. Her leves livet med en perfekt kombination af by og natur. I skal ikke langt fra matriklen, før I finder skole, Klampenborg Station og indkøbsmuligheder på Ordrupvej. Derudover bliver I naboer til Dyrehaven og Bellevue, så I kan nyde alt fra lange gåture over Eremitagesletten til en forfriskende tur i bølgerne.

Villaen er opført i tre etager, og fra kælder til kvist bærer den præg af løbende opdateringer og kvalitetsbevidste valg. I kan desuden glæde jer over et miljøvenligt jordvarmeanlæg og gulvvarme i hele huset. Den tørre kælder byder på to disponible rum og muligheden for både vinkælder, værksted og viktualierum. I stueplan får I et bryggers, et stilrent badeværelse, et værelse samt et skønt opholdsmiljø med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Egetræsgulvet komplementeres af charmerende stuklofter og sprossede vinduespartier, mens en stor køkkenø giver jer et oplagt samlingssted og lægger op til et glas vin under madlavningen. Middagen kan indtages i alrummet, hvor brede vinduer sørger for panoramaudsigt til havens træer, buske og blomster.

Førstesalen består af et lækkert badeværelse med et elegant badekar samt tre værelser, hvoraf det ene har loft til kip, ovenlysvinduer, fritliggende bjælker og walk-in-closet. Hele herligheden fuldendes af to tagterrasser, hvorfra I kan følge solen fra morgenkaffen til aftensmaden. I får udsigt til grønne trækroner, villakvarterets hustage og den sydvendte have hernede venter jer en fredelig oase med dejlige terrassemiljøer til de lune sommerdage.

Huset fremstår nymalet og med nybehandlede gulve og er klar til overtagelse nu.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info...