Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 819288
  • Hus
  • 153 m2
  • 5
  • 1.10.2019
  • 14.500 Kroner

Charmerende og funktionel villa med stor have

Fantastisk dejligt hus til familien som gerne vil boltre sig på en dejlig stor grund og nyde de funktionelle kvadratmetre.
Med tre soveværelser, en lys stue, en fin udestue og et charmerende hygge-indbydende køkken/alrum egner huset sig til enhver der værdsætter at bo tæt på det meste, og dog alligevel roligt.
Hér er vi nær institutioner, golfbaner og offentlig transport, hvorfor der aldrig mangler mulighed for rekreativ udfoldelser i nærheden.
Den charmerende ejendom har to plan, hvor værelser er praktisk placeret ovenpå, og fællesrummene med badeværelset er i stueplan.
Huset rummer skønne detaljer som jacuzzi, et større viktualierum og naturligvis en rig mængde opbevaringsplads rundt omkring.
Grunden er på næsten 850 m2 og rummer en flot frodig have som blandt andet byder på legeplads til børnene og små solkroge.
Fra et af de dejlige værelser på førstesalen kan man gå direkte ud på en vidunderlig terrasse og nyde morgensolen og den skønne udsigt over haven. Villaen har derudover også en skøn altan og den rummelige spise-afdeling der nærmest forgrener sig ud fra stuen som en karnap er absolut et flot sted at nyde sine måltider eller blot være sammen på.
NB: Boligen udlejes møbleret og kun for hele perioden.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Fredensborg kommune - klik her for mere info...