Rapportér

Hus til leje, Kongens Lyngby, Klik her for at se vejnavnLystoftevej x

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 834483
  • Hus
  • 85 m2
  • 3
  • 14.500 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Skønt hus i naturskønne omgivelser

Huset er beliggende i udkanten af Brede, med gåafstand til store grønne området som skov, sø og park. Huset er blevet gennemgribende renoveret og står klar til en ny beboer.

Man ankommer i huset entre med videre gang til et stort, åbent køkken alrum. Alrummet er vinklet og har vinduer til flere verdenshjørner, hvilket giver et godt lysindfald. Herfra er ligeledes udgang til privat havestykke bag huset, med mindre græsplæne og bede, samt et skur til opbevaring. Køkkenet er udstyret med moderne hårde hvidevarer og byder på rigeligt bordplads. Endvidere gæstetoilet.
1. salen er indrettet med soveværelse med loft til kip samt god udnyttelse af skrå vægge. Yderligere et mindre soveværelse samt møblerbart repos.
Kælderen er i yderst brugbar stand og er udført med fliser og i en god loftshøjde. Her er gode opbevaringsmuligheder, vaskefaciliteter, separat adgang samt stort badeværelse med dobbelt vask, karbad og brus.

Parkering mulig på grunden. Udlejes ikke som delebolig.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Lyngby-Taarbæk kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kongens Lyngby