Rapportér

Hus til leje, Rungsted Kyst, Klik her for at se vejnavnBolbrovej xxx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 804380
  • Hus
  • 212 m2
  • 6
  • Ikke angivet
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

212 m2 villa til leje i 2960 Rungsted Kyst

Alt i villaen er udført af bedste materialer og der er gulvvarme overalt. Et luft/vand anlæg medfører billig opvarmning af villaen. Forbrug er anslået til et sted mellem kr 2.000,- og kr. 3000 årligt.
Stueetagen indeholder hall med indb. garderobeskab. Tilstødende, rummeligt soveværelse og lækkert flisebadeværelse med bruseniche/toilet.
Fra hall’en indgang til opholdsstue i åben forbindelse til lækkert Svanekøkken/alrum med kogeø og flotte ege plankegulve. Alle hårde hvidevarer. Udgang til dejlig, solrig have. Desuden velindrettet bryggers med vaskefaciliteter.
Førstesalen byder på master bedroom, 2 gode værelser, lækkert flisebadeværelse med bruseniche/toilet og en stue med udgang til solrig, stor tagterrasse.
Brugsret til carport/skur og 1 parkeringsplads.
Udlejes til ikke-ryger.
Villaen ved Rungsted kyst er ved at blive opført, hvorfor besigtigelse først kan finde sted fra 15. juli. Forventes indflytningsklar fra 1. september. Udlejes i 2-3 år.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Hørsholm kommune - klik her for mere info...