Rapportér

Hus til leje, Rungsted Kyst, Klik her for at se vejnavnSundtoften xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 817028
  • Hus
  • 191 m2
  • 9
  • 1.10.2019
  • 24.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Stort, moderne og lyst hus - oplagt til enhver der ønsker at brede sig

Velkommen til en af de bedste beliggenheder i Rungsted!
På en stille og rolig villavej, hvor naboerne hilser på hinanden og både børn og voksne kommer godt i spænd med hinanden, findes dette charmerende hus med et overraskende lyst indre.
De næsten 300 etagemeter breder sig blandt ud over fire rummelige værelser, tre stuer (blandt andet en hyggelig "sommerstue") to badeværelser og en underetage med gode muligheder for at teenager, eller en au pair kan føle sig til rette.
Her er mange fordelagtige detaljer, som gulvvarme i stuen, en stilfuld gaspejs, en solbeskinnet altan der vender mod øst og meget andet.
Villaen byder på en dejlig master bedroom afdeling med bad og ligesom resten af huset vil man glædes over den luftighed og det dejlige lysindfald som kommer flere steder fra.
Er man til viktualierum, opbevaringsrum, legerum, æstetisk og funktionelt Unoform køkken skal dette hus opleves - der er plads til det meste!
Der er ikke langt til offentlig transport, gode skoler eller havet. Boligen udlejes delvis møbleret.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Hørsholm kommune - klik her for mere info...