Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 683053
  • Hus
  • 275 m2
  • 9
  • 32.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Utrolig ejendom med naturen i fokus

Fantastisk liebhaverejendom til leje med dobbelt carport, terrassemiljø med udendørs pejs og tennisbane. Ejendommen er gennemrenoveret i 2014 og intet er overladt til tilfældighederne. Det absolutte trækplaster er de grønne arealer som omkranser huset og med 36000 m2 grund har man rig mulighed for at være i ét med naturen. Motorvejen er nem at tilgå og København kan nås på bare 15 minutter!

Huset har en yderst moderne planløsning:

Fra entréen i det i alt 275 m² store hus træder man ad en glasdør videre ind i spisestuen, der har åben adgang til køkkenafdelingen.

Det lave, gyldne træloft er forsynet med indbyggede spots, som giver et behageligt ovenlys.

Rammerne på de store glasruder og det brede vinduesbånd, der løber i køkkenafdelingen, er i samme trænuance såvel som køkkenbord og køkkenskabe.

Fra spisestuen kan man gå ind i husets store, sydøstvendte stue med indbygget pejs. Glasdøre kan her skydes til side og skabe udgang til terrassen.

Fra stuen åbner en dør også ind til et soveværelse med walk-in closet og direkte adgang til badeafdelingen med både karbad, sauna, bruser og bidet.

Træskydedøre fører fra spisestuen ind til husets vestlige afdeling, hvorfra der gennem en stue er adgang til endnu et værelse med glasskydedør ud til terrassen.

Fra stuen leder en gang videre til endnu tre værelser, to af dem med terrasseudgang, samt fyrrum og bad.

Desuden er der mod syd, i forlængelse af spisestuen, endnu et værelse med klinkegulv.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...