Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 797295
  • Hus
  • 281 m2
  • 8
  • 26.500 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Moderne og luksuriøs ejendom helt tæt på naturen

Flot villa i naturskønne omgivelser nær Vedbæk!

Her får I en rummelig villa på hele 281 kvadratmeter heraf 82 m2 erhverv, hvor der er kræset for detaljerne, og samtidig er der naturskønne omgivelser omkring. I kort cykelafstand fra adressen kommer I til Vedbæk Skole, daginstitution samt indkøbsmuligheder og under 700 meter fra hoveddøren, finder I Maglemose og Sandbjerg Østerskov.

Huset breder sig på ét plan med gulvvarme i alle rum samt loft til kip. Fra entréen er der til venstre adgang til værelsesafdelingen, som i alt inkluderer fire store værelser, hvoraf det ene har et walk-in-closet. Værelserne deles om badeværelset med bruseafsnit samt om toilettet. Tilbage i entréen føres i til højre og til opholdsafdelingen, der byder på køkken-alrum og stue samlet i ét rum.

Her præsenterer det eksklusive køkken fra Multiform sig elegant med alle hårde hvidevarer fra Gaggenau herunder blandt andet indbygget kaffemaskine, ovn, vinkøleskab og induktionskogeplade. Her kan I placere et rummeligt spisebord, hvorfra der er det mest fantastiske vue til de åbne marker igennem de brede vinduespartier, der strækker sig fra gulv til loft. Afslutningsvis er der endnu en stue samt et værelse, som har eget badeværelse og derfor er oplagt at anvende til forældre-soveværelse.

Huset ligger på en grund på hele 1614 m2, så I får rigelig med plads til at brede jer på. Haven er nordisk inspireret med bede, buske og stenbelægning, som samlet skaber et fantastisk udendørsmiljø. Her kan I helt ugeneret opholde jer på én af terrasserne og beundre omgivelserne. Til at fuldende hele herligheden hører der en fin garage til med smørgrav, hvilket gør det oplagt for mekanikeren at stå her og pusle med bilen.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...