Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 800155
  • Hus
  • 251 m2
  • 6
  • 1.8.2019
  • 38.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være FordelsBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Yderst moderne og eksklusiv palævilla i Søllerød

Velkommen til en af de mest attraktive adresser i Søllerød og til et helt vidunderligt hus, som knap er to år gammelt.
Her er tænkt over enhver detalje, lige fra de stilfulde fliser i det rummelige hall område til havens flotte sammensætning af planter og bede.
Villaen byder på to store plan, med hele 5 soveværelser, 3 badeværelser og et køkken/opholdsrum som forgrener sig udi en dejlig stue.
Ydermere findes et godt bryggers, to store terrasser, og oplagte detaljer til den større familie som loft, walk-in closet og meget andet.
For en lejer der ønsker det, er der rig mulighed for at inddele boligen til gæste/au-pair afdeling, og forældreafdeling med privat badeværelser (brus + badekar). Huset ligger omkranset af grønt, baghaven er praktisk talt en skov og grunden ligger praktisk talt tilbagetrukket fra vejen og derfor helt roligt. Jordvarme, Genvex luftcirkulation og et praktisk redskabsskur - denne villa er et absolut unikum for området, og udmærker sig ved sine indflytningsklare stand.

Fra adressen er der nærhed til Søllerød Købmanden, Vangeboskolen og daginstitution, som alt sammen er placeret under 650 meter væk.
Lidt længere fra boligen finder I Nærum Station, mens både Attemosen og Søllerød Naturpark ligeledes ligger tæt på.
Hvis man har gøremål i indre by kan dette nås på omkring 20 minutters kørsel.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Rudersdal kommune - klik her for mere info...