Rapportér

Lejlighed til leje, Charlottenlund, Klik her for at se vejnavnEjgårdsvej xx

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 833395
  • Lejlighed
  • 95 m2
  • 3
  • 1.12.2019
  • 14.800 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være FordelsBruger før knappen virker. Voreslejebolig.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Skøn møbleret lejlighed i moderne byggeri

Med skøn beliggenhed centralt i Charlottenlund udlejes denne moderne lejlighed i en tidsbegrænset periode. Ejendommen er fra år 2000 og byder bl.a. på elevator og gode udeområdet. Lejligheden udlejes møbleret og er velegnet til par eller enlige.

Lejligheden er beliggende øverst i ejendommen. Man ankommer i lejlighedens møblerbare fordelingsentre med gode opbevaringsmuligheder. Videre adgang til stort, vinklet stuerum med flere anvendelsesmuligheder. Her er i dag både sofaområde, rigeligt gulvplads samt område med spisebord mv.. Fra stuerummet er udgang til stor altan mod gården, hvorfra der er en god udsigt over nærområdet. Der er ingen tilstødende bygninger i nærheden. Stort soveværelse med indbyggede skabe og ligeledes adgang til altanen. Åbent køkken i forbindelse med spiseområdet med god skabsplads, bordplads samt alle hårde hvidevarer. Stort badeværelse med separat brus samt vaskesøjle.

Der er brugsret til privat opbevaringsrum i kælder. Udlejes ikke som delebolig.

Billeder tilgår snarest.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Gentofte kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Charlottenlund